Αμείωτο ενδιαφέρον ΥΠΟΙΚ για τη φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία

Αμείωτο ενδιαφέρον ΥΠΟΙΚ για τη φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία

Οι συζητήσεις για τη συμφωνία φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες συνεχίζονται κανονικά, διαβεβαιώνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών

Συνεχίζονται κανονικά οι συζητήσεις με την Ελβετία για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων. Σχετικά με δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο που φέρουν την υπουργό Οικονομικών της Ελβετίας Έβελιν Βίντμερ- Σλουμπφ να δήλωσε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα για το θέμα αυτό, οι ίδιες πηγές επικαλούνται επικοινωνία που είχαν με τις ελβετικές Αρχές οι οποίες αναμένεται να προβούν σε διάψευση των δημοσιευμάτων αυτών.

Σημειώνεται ότι αύριο ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, αναμένεται να μεταβεί στην Ελβετία όπου θα έχει συνάντηση με τον Ελβετό ομόλογό του προκειμένου να προετοιμασθεί συνάντηση της κ. Σλούμπφ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ με θέμα τη φορολόγηση των ελβετικών καταθέσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network