Άσμουσεν: Ακριβή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και για την Γερμανία

default image

Διαβάστε τις τελευταίες δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ σχετικά με το ενδεχόμενο της Grexit

Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα αποτελούσε ένα “πολύ δαπανηρό μονοπάτι” για τη χώρα, την Ευρώπη αλλά και τη Γερμανία, δήλωσε ο Γιόργκ Ασμουσεν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προειδοποιώντας ότι το θέμα δεν θα πρέπει να συζητείται απερίσκεπτα.

Μια έξοδος από το ευρώ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ δαπανηρό μονοπάτι για την Ελλάδα από οικονομικής πλευράς” τονίζει ο Άσμουσεν στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post.

“Η προσωπική μου προτίμηση είναι η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη. Το κλειδί είναι η ίδια η Ελλάδα”, κατέληξεο κ. Ασμουσεν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα