Αθήνα - Νέα Υόρκη, εύκολα και γρήγορα. Τα νέα δρομολόγια της Delta

Interior cabin of a Boeing 767 showing Vantage business class seats(DELTvantage0809) client contact Mary Welsh 
Talent  Takara Clark (SLP)  JuanOcasio(SLP) DeborahAyorinde(SLP) JaideepMulchandami(SLP)  JustinJamar(SLP)  MariaHannah(SLP) AnnRoth(SLP)     BrianGialloreto(SLP)  ChristianVann(SLP)  SteveLange(SLP) all other misc talent are delta employees
Interior cabin of a Boeing 767 showing Vantage business class seats(DELTvantage0809) client contact Mary Welsh Talent Takara Clark (SLP) JuanOcasio(SLP) DeborahAyorinde(SLP) JaideepMulchandami(SLP) JustinJamar(SLP) MariaHannah(SLP) AnnRoth(SLP) BrianGialloreto(SLP) ChristianVann(SLP) SteveLange(SLP) all other misc talent are delta employees ©2009 SCOTT LOWDEN PHOTOGRAPHY

Ενισχυμένο το πρόγραμμα πτήσεων της Delta στη γραμμή Αθήνα-Νέα Υόρκη με δύο πτήσεις ημερησίως, το καλοκαίρι του 2016

Ενισχύει για το καλοκαίρι του 2016 τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines, ανταποκρινόμενη στην υψηλότερη ταξιδιωτική ζήτηση που σημειώνεται αυτή την περίοδο για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι πτήσεις της εταιρείας, που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης-JFK το καλοκαίρι του 2016, είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι πτήσεις που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2016, στην αρχή πέντε φορές την εβδομάδα, θα γίνουν καθημερινές από τις 24 Μαΐου 2016 και θα εκτελούνται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300 με 292 θέσεις.

Από τις 27 Μαΐου 2014 θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση, η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 14. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Delta θα προσφέρει πάνω από 7.500 εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network