Χαρίτσης: Στόχος η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την τρίτη αξιλόγηση μαζί με τον προϋπολογισμό

Συνεδρίαση για πρώτη φορά την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017,  της Επιτροπής Κοινωνικών Εταίρων και Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΕΔΔ) του Αναπτυξιακού Συμβουλίου, με θέμα την Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική 2017-2021. Η Επιτροπή Κοινωνικών Εταίρων και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία συστάθηκε με το άρθρο 72 του Ν. 4399/2016, αποτελείται από εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων των τοπικών και περιφερειακών Αρχών της χώρας και της δημόσιας διοίκησης, σε επίπεδο Γενικών Γραμματέων Υπουργείων. Η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, παρέχει γνώμη προς την Επιστημονική Επιτροπή, για επίκαιρα ζητήματα αναπτυξιακής πολιτικής, αξιολογεί την εφαρμοζόμενη αναπτυξιακή πολιτική και υποβάλλει προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του αναπτυξιακού σχεδιασμού.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνεδρίαση για πρώτη φορά την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017, της Επιτροπής Κοινωνικών Εταίρων και Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΕΔΔ) του Αναπτυξιακού Συμβουλίου, με θέμα την Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική 2017-2021. Η Επιτροπή Κοινωνικών Εταίρων και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία συστάθηκε με το άρθρο 72 του Ν. 4399/2016, αποτελείται από εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων των τοπικών και περιφερειακών Αρχών της χώρας και της δημόσιας διοίκησης, σε επίπεδο Γενικών Γραμματέων Υπουργείων. Η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, παρέχει γνώμη προς την Επιστημονική Επιτροπή, για επίκαιρα ζητήματα αναπτυξιακής πολιτικής, αξιολογεί την εφαρμοζόμενη αναπτυξιακή πολιτική και υποβάλλει προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του αναπτυξιακού σχεδιασμού. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η κατάληξη σε συμφωνία με τους δανειστές, σύμφωνα με όσα είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας

Στόχος της κυβέρνησης είναι η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης να γίνει στη Βουλή στις 22 Δεκεμβρίου μαζί με την κατάθεση του προϋπολογισμού, δήλωσε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.

"Αυτό βεβαίως μπορεί να συμβεί μόνο αν κυβέρνηση και δανειστές έχουν καταλήξει στην τελική συμφωνία μέχρι το Eurogroup της 4ης Δεκεμβρίου", διευκρίνισε ο αναπληρωτής Υπουργός.

Ο κ. Χαρίτσης επανέλαβε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές έως το τέλος της εβδομάδας καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών φτάνουν στην Τρίτη στην Αθήνα.

SHARE:

24Media Network