Ε9: Ποιες λειτουργίες της πλατφόρμας δεν θα λειτουργούν από το Σάββατο

Διαβάζεται σε 1'
Ακίνητα
Ακίνητα SOOC

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε διορθώσεις του Ε9 και να αποφύγουν πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, (ΑΑΔΕ), ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2024, ενημερώνει για τα παρακάτω:

  • Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2024 δε θα είναι διαθέσιμη από το Σάββατο 9 Μαρτίου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης – ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2024 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2024.
  • Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2025, δεν θα είναι διαθέσιμη το  Σάββατο 9 Μαρτίου, μεταξύ 11:00 και 15:00.
  • Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2023), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Σημειώνεται επιπλέον ότι σήμερα, Παρασκευή (08/03) είναι η τελευταία ημέρα για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε διορθώσεις του Ε9 και να αποφύγουν πρόσθετες επιβαρύνσεις, καθώς αμέσως μετά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, περί τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα