Ελληνικό: Στα 700 εκατ. ευρώ ήδη οι προπωλήσεις κατοικιών

Ελληνικό: Στα 700 εκατ. ευρώ ήδη οι προπωλήσεις κατοικιών
Ελληνικό ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Tο 1,2 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2021 αναμένεται να αγγίξουν οι προπωλήσεις κατοικιών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Lamda Develeppment, Οδ. Αθανασίου.

Τα 700 εκατ.ευρώ αγγίζουν ήδη οι προπωλήσεις κατοικιών στο project του Ελληνικού σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε η διοίκηση της Lamda Development σε αναλυτές και επενδυτές, λίγες μόνον ημέρες μετά την οριστική μεταβίβαση της έκτασης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Lamda Develeppment, Οδυσσέα Αθανασίου οι προπωλήσεις κατοικιών αναμένεται να αγγίξουν το 1,2 δις.ευρώ έως το τέλος του 2021.

Σημειώνεται πως προς το παρόν η Lamda Development έχει παρουσιάσει τον Πύργο Κατοικιών στο παραλιακό μέτωπο ενώ ήδη από πέρυσι έχει «ανοίξει» τη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για τις βίλες στην ίδια περιοχή του ακινήτου.

Πέραν των παραπάνω, ισχυρό ενδιαφέρον εκδηλώνεται και για τη μίσθωση χώρων στο εμπορικό κέντρο που προγραμματίζεται να λειτουργήσει προς τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης (το οποίο θα είναι κατά 50% μεγαλύτερο σε σχέση με το TheMall Athens), με τη διοίκηση της Lamda να αναφέρει ότι ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από tenants για το 60%.

Σημειώνεται ότι όλες οι παραπάνω αναπτύξεις αφορούν επενδύσεις της πρώτης πενταετίας (έως το 2025). Υπό τα παραπάνω δεδομένα, η εταιρεία εκτιμά ότι θα έχει θετικές ταμειακές ροές πριν ακόμα αρχίσει το έργο, εξυπηρετώντας άνετα τις προγραμματισμένες επενδύσεις.

Κατά την εκτίμηση της Lamda η έναρξη κατασκευής των υποδομών (ύδρευση, δρόμοι, υπογειοποίηση της παραλιακής κτλ) θα ξεκινήσουν στο πρώτο εξάμηνο ου και η έναρξη κατασκευής κτηρίων δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα