Απολύθηκε κοπανατζής υπάλληλος της Βουλής

Στιγμιότυπο από την συζήτηση και επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που αφορά στην εφαρμογή των προβλεπόμενων από το 2ο και το 3ο Μνημόνια, καθώς και από το Ν. 4093/2012 για την κινητικότητα στο Δημόσιο Τομέα, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την συζήτηση και επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που αφορά στην εφαρμογή των προβλεπόμενων από το 2ο και το 3ο Μνημόνια, καθώς και από το Ν. 4093/2012 για την κινητικότητα στο Δημόσιο Τομέα, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η πρώτη απόλυση κοπανατζή υπαλλήλου της Βουλής είναι γεγονός. Παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό δύο φορές και αποφασίστηκε η οριστική απόλυση

Το πειθαρχικό συμβούλιο έδειξε την πόρτα της απόλυσης σε κοπανατζή υπάλληλο της Βουλής που για περισσότερους από έξι μήνες είχε "εξαφανιστεί" από το κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου όπου και εργαζόταν.

Τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξαφάνιση, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο και αποφάσισε την αργία (διακοπή μισθού και υπερωριών) μέχρι νεοτέρας.

Αν και ο συγκεκριμένος υπάλληλος, σύμφωνα με το Έθνος, ειδοποιήθηκε για τις εξελίξεις, δεν επέδειξε και ιδιαίτερη σπουδή για να επιστρέψει στη θέση εργασίας τους.

Ο κοπανατζής, όπως λένε πρώην συνάδελφοί του, εμφανίστηκε στο λογιστήριο, προκαλώντας καβγά επειδή "τόλμησαν" να κόψουν τον μισθό του.

Απειλούσε πως γνωρίζει πολλά και είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του. Το αποτέλεσμα ήταν να παραπεμφθεί εκ νέου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης, κάτι που τελικά και συνέβη.

Πηγή: Έθνος

SHARE:

24Media Network