Επιθεώρηση Εργασίας: Συνάντηση με τους εκπροσώπους στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες

Επιθεώρηση Εργασίας: Συνάντηση με τους εκπροσώπους στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες
Ναυπηγείο, Πέραμα EUROKINISSI

Κατόπιν εορτής, μετά το εργατικό δυστύχημα της Δευτέρας μ' ένα νεκρό, η επιθεώρηση εργασίας πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους εργαζόμενους από τις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες.

Συνάντηση με θέμα τη λειτουργία των επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες (ΝΕΖ) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων στις ΝΕΖ, του υπηρεσιακού υπουργού και του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του διοικητή και στελεχών της Επιθεώρησης Εργασίας, της γενικής γραμματέως Εργασιακών Σχέσεων και στελεχών του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του αρχηγού και στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο διοικητής της Αρχής, κ. Γιώργος Τζιλιβάκης, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι η Επιθεώρηση Εργασίας είναι βασικός αρωγός και θεματοφύλακας τήρησης των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στην εργασία και θα ενισχύσει, με διπλή καθημερινή παρουσία, τον ελεγκτικό μηχανισμό στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες.

Η συνάντηση έγινε μία μερά μετά το θανατηφόρο δυστύχημα σε χώρο εργασίας που στοίχισε τη ζωή ενός εργάτη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα