Νέος διαγωνισμός του Λιμενικού για δόκιμους Σημαιοφόρους

Επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Κόρακα της Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Μαρτίου 2014, έπειτα από τη διάσωση μεταναστών από παραπλέον πλοίο. Οι διασωθέντες επέβαιναν σε μια λέμβο, μαζί με 15 ακόμη μετανάστες, η οποία αναποδογύρισε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
(EUROKINISSI/ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ)
Επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Κόρακα της Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Μαρτίου 2014, έπειτα από τη διάσωση μεταναστών από παραπλέον πλοίο. Οι διασωθέντες επέβαιναν σε μια λέμβο, μαζί με 15 ακόμη μετανάστες, η οποία αναποδογύρισε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. (EUROKINISSI/ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ) EUROKINISSI

H προκήρυξη του Λιμενικού έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 10, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή σαράντα πέντε (45) δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών- γυναικών).

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr , η προκήρυξη του Λιμενικού έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 10, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υψομέτρηση, ιατρικές εξετάσεις- παραπομπή στην Α.Ν.Υ.Ε., αθλητικές δοκιμασίες (κολύμβηση- αγωνίσματα) και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Όσοι κριθούν ικανοί από τις ανωτέρω εξετάσεις - δοκιμασίες υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις. Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων,  η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι Σχολές και τα Τμήματα των οποίων οι πτυχιούχοι δικαιούνται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00, από την 27-6-2014, ημέρα Παρασκευή  μέχρι και την  01-8-2014, ημέρα Παρασκευή στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Δείτε την προκήρυξη του Λιμενικού.

Διαβάστε ακόμη στο dikaiologitika.gr:

- Τα κριτήρια για το νέο επίδομα από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

- Πάει πίσω η πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ

SHARE:

24Media Network