Ολοταχώς προς διοίκηση πρωτοδικείου η ΓΣΕΕ

Ολοταχώς προς διοίκηση πρωτοδικείου η ΓΣΕΕ
Ο Γιάννης Παναγόπουλος Eurokinissi

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα στο χώρο του συνεδρίου, όλα δείχνουν ότι στη ΓΣΕΕ θα διοριστεί διοίκηση πρωτοδικείου.

Σε διορισμό διοίκησης από το πρωτοδικείο οδεύει όπως όλα δείχνουν η ΓΣΣΕ μετά το σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή που μεταδόθηκε στο κεντρικό μαγκαζίνο του news247 στους 88,6 η ΓΣΣΕ ζήτησε επίσημα την παρέμβαση του διοικητής της περιφέρειας Αιγαίου της ΕΛΑΣ ενώ ενημέρωσε και την κεντρική της ηγεσία για όσα συνέβησαν στη Ρόδο.

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έλαβε χώρα σύσκεψη υπό την υπουργό Ολγα Γεροβασίλη και συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος πρότεινε να βγουν όλοι οι σύνεδροι της ΓΣΕΕ έξω από την αίθουσα του ξενοδοχείου στη Ρόδο και εν συνεχεία Η ΕΛΑΣ να απομακρύνει όσους μείνουν μέσα.

Δεν υπάρχει όμως η βούληση από την πλευρά της ΕΛΑΣ για τέτοια δράση. Δεν υπάρχει επίσης η πολιτική βούληση. Οι πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι τόσο οι σύνεδροι του ΠΑΜΕ όσο και κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την αίθουσα.

Δεν αποκλείεται, τέλος, να γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να στηθούν κάλπες στα δωμάτια του ξενοδοχείο για να γίνει η ψηφοφορία όμως και σ’ αυτό το ενδεχόμενο η ΕΛΑΣ δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρέμβει. Η διοίκηση πρωτοδικείου, άρα, φαντάζει αυτήν την ώρα ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο για πρώτη φορά μετά το 1986.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα