Ραντεβού με την Αχτσιόγλου έκλεισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Ραντεβού με την Αχτσιόγλου έκλεισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ
Συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ Eurokinissi

Εξοργισμένοι με τα συνεχή θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα στους Δήμους οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ ζήτησαν και εξασφάλισαν ραντεβού με την Υπουργό Εργασίας.

Το μίνιμουμ των στόχων τους κατάφεραν να πετύχουν οι συνδικαλιστές της ΠΟΑ ΟΤΑ που εισέβαλλαν την Δευτέρα το πρωί στο Υπουργείο Εργασίας στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγαίνοντας κατευθείαν στον 8ο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο της Εφης Αχτσιόγλου, ζήτησαν να δουν άμεσα την Υπουργό. Τους πληροφόρησαν ότι η κ. Αχτσιόγλου απουσίαζε, οπότε μετά από διαβουλεύσεις έκλεισαν προγραμματισμένο ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

Ακολούθως αντιπροσωπεία τους είδε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Ανδρέα Νεφελούδη στον οποίο εξέφρασαν την οργή τους για τα συνεχόμενα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα στους Δήμους. Ζήτησαν ρύθμιση έτσι ώστε να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά ενώ είχαν και αιτήματα καθαρά οικονομικού τύπου που αφορούν τις αποδοχές του.

Προφανώς τα ίδια αιτήματα θα θέσουν και στο ραντεβού τους με την κ. Αχτσιόγλου αν και την κύρια αρμοδιότητα για τους Δήμους και το προσωπικό τους την έχει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version