Εθνική Τράπεζα: Συνεργασία με Epsilon Net, Microsoft & Info Quest για ψηφιακή αναβάθμιση ΜμΕ

Εθνική Τράπεζα: Συνεργασία με Epsilon Net, Microsoft & Info Quest για ψηφιακή αναβάθμιση ΜμΕ
Εθνική Τράπεζα Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την Ψηφιακή Αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μέσω επιδότησης 90% για την προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών.

Με στόχο την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων η Εθνική Τράπεζα προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Epsilon Net, τη Microsoft & την Info Quest Technologies, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την Ψηφιακή Αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μέσω επιδότησης 90% (με τη μορφή κουπονιών-vouchers) για την προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της δημιουργίας επιχειρηματικών οικοσυστημάτων και αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», η Εθνική Τράπεζα συμπράττει με τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο Όμιλος Epsilon Net, η Microsoft και η Info Quest Technologies προσφέρουν στους επιχειρηματικούς πελάτες της Εθνικής Τράπεζας:

  • Ενημέρωση για το πρόγραμμα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Πλάνου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  • Εξατομικευμένες λύσεις που απαντούν σε καίριες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων στους ακόλουθους άξονες:

– Βελτίωση Λειτουργιών: (ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, επιχειρησιακά συστήματα ERP/CRM),

– Συνεργασία & Παραγωγικότητα (εργαλεία τηλεργασίας, αποθηκευτικό χώρο στο cloud, σουίτα Office και εφαρμογές αυτοματισμού και ψηφιοποίησης διαδικασιών),

– Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη: (ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επιχειρηματικής συνέχειας),

– Ηλεκτρονικό Επιχειρείν: (λύσεις e-commerce).

  • Υπηρεσίες εκπαίδευσης & υποστήριξης κατά την υλοποίηση των λύσεων.

Στηρίζοντας έμπρακτα και διαρκώς την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Εθνική Τράπεζα προχωρά στη συνεργασία αυτή, εκτιμώντας ότι θα προσφέρει την τεχνογνωσία, τα εργαλεία & τις ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που θα βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιταχύνουν τον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα