Eurobank: Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Eurobank: Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου
Τράπεζα Eurobank intime

Ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα.

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε η Eurobank, με το πλαφόν της ποζημίωσης να τίθεται στις 140.000 ευρώ. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι εργάζονται στον Όμιλο, με το βάρος να τίθεται πρωτίστως στις περιοχές, όπου επίκειται κλείσιμο καταστημάτων.

«Η διοίκηση του Ομίλου Eurobank αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για την αντιμετώπιση, με τα καλύτερα δυνατά μέσα, των σημερινών αναγκών, συνθηκών και περιστάσεων που επικρατούν στο χρηματοπιστωτικό τομέα συνέπεια της ψηφιοποίησης των περισσοτέρων διαδικασιών, αλλά και του περιορισμού των λειτουργικών αναγκών σε συγκεκριμένες περιφέρειες της Ελλάδος», τονίζεται χαρακτηριστικά και προστίθεται: «Το πρόγραμμα παρέχει στο προσωπικό του Ομίλου τους καλύτερους δυνατούς όρους άμεσης ή μεταγενέστερης εξόδου, προσφέροντας σημαντικά κίνητρα για αναζήτηση άλλων επιλογών».

Πιο αναλυτικά, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι:

Είναι γεννημένοι πριν την 02.01.1969 και συμπληρώνουν πέντε χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022, ανεξαρτήτως εταιρίας, μονάδας, νομού και θέσεις εργασίας, με εξαίρεση τους εργαζόμενους που απασχολούνται στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του Ομίλου.

Είναι γεννημένοι από την 02.01.1969 έως και την 01.01.1982, συμπληρώνουν πέντε χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022 και απασχολούνται κατά της 01.02.2022 στις εξής μονάδες: Γενική Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών και Λειτουργιών Ομίλου της Τράπεζας ή της Holding, Γενική Διεύθυνση Δικτύου καταστημάτων με εξαίρεση ορισμένων θέσεων και περιοχών.

Είναι γεννημένοι μετά την 02.01.1969, ανεξάρτητα από τη συμπλήρωση πέντε ετών αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022 στη Γενική Διεύθυνση Δικτύου Καταστημάτων και στη Γενική Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών και Λειτουργιών Ομίλου στους νομούς: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ημαθίας, Καβάλας, Κορινθίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Πέλλας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Χίου.

Το πλαφόν της αποζημίωσης φτάνει τους 42 μισθούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα