Λαϊκές αγορές: Κινητοποιήσεις για το φορολογικό

Διαβάζεται σε 1'
Λαϊκή αγορά
Λαϊκή αγορά SOOC

Σε δεύτερο χρόνο αναμένονται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, με τις δυναμικές κινητοποιήσεις να παραμένουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Οι διατάξεις που περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει ήδη τεθεί σε διαβούλευση, με  την εισαγωγή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος, πλήττουν καίρια τις λαϊκές αγορές και τους επαγγελματίες πωλητές, αφού στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, προωθούνται οριζόντια και ως εκ τούτου άδικα μέτρα, αναφέρει η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Παράλληλα, όπως αναφέρει, η ΠΟΣΠΛΑ συνεχίζει καθημερινά τις επαφές της με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο.

Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας μας η ΠΟΣΠΛΑ συμπαρίσταται στην απεργία της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, με το προεδρείο της να συμμετέχει συμβολικά στις κινητοποιήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση του νέου κύκλου επαφών του προέδρου της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρη Μουλιάτου με τους ιθύνοντες, αναμένονται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, με τις δυναμικές κινητοποιήσεις να παραμένουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα