Γ. Στουρνάρας: "Θα επιμείνουμε στο προσχέδιο που έχουμε καταθέσει"

Γ. Στουρνάρας: "Θα επιμείνουμε στο προσχέδιο που έχουμε καταθέσει"

Ρεαλιστικό χαρακτήρισε το προσχέδιο του προϋπολογισμού ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, τονίζοντας ότι η ελληνική πλευρά θα επιμείνει σ΄αυτό στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Ρεαλιστικό χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας το προσχέδιο του προϋπολογισμού που έχει κατατεθεί, ενόψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικα την Τρίτη (04/11).

Μετά την πολύωρη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το οικονομικό επιτελείο, ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ρωτήθηκε αν η ελληνική πλευρά επιμένει ότι το κακό σενάριο για το δημοσιονομικό κενό είναι το πολύ 500.000.000 ευρώ.

"Τώρα δεν είναι ώρα να μιλήσουμε. Εμείς έχουμε καταθέσει ένα προϋπολογισμό, έχουμε καταθέσει ένα προσχέδιο. Έχουμε στείλει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτό το προσχέδιο είναι ρεαλιστικό και θα επιμείνουμε σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ" αρκέστηκε να πει ο υπουργός Οικονομικών.

Να σημειωθεί ότι συμφωνία με την τρόικα θα πρέπει να έχει επιτευχθεί έως τις 20 Νοεμβρίου, καθώς την επόμενη μέρα θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός στη Βουλή.

SHARE: