Υπό εξέταση η πρόταση

Υπό εξέταση η πρόταση

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει "άμεσα" την προσφορά της Wells Fargo για την εξαγορά της προβληματικής τράπεζας Wachovia

Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Fed) ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει “άμεσα” την προσφορά της Wells Fargo για την εξαγορά της προβληματικής τράπεζας Wachovia.

“Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα ξεκινήσει αμέσως να μελετά τα έγγραφα που υπέβαλε η Wells Fargo για να εγκριθεί η απόκτηση της Wachovia Corporation”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Fed.

Παρά τις “σημαντικές προσπάθειες” εκ μέρους της Citigroup και της Wells Fargo, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την εξαγορά της τέταρτης σε μέγεθος αμερικανικής τράπεζας.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές “ανέφεραν ότι δεν θα επιχειρήσουν να εμποδίσουν μια συναλλαγή με συνοπτικές διαδικασίες”, γεγονός που επιτρέπει στην κεντρική τράπεζα να ξεκινήσει την εξέταση της προσφοράς της Wells Fargo, προσθέτει η Fed.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα