Κέρματα "μαϊμού" από την Ρωσία στην Ελλάδα

Κέρματα "μαϊμού" από την Ρωσία στην Ελλάδα

Εκατοντάδες ευρώ - μαϊμού έχουν διοχετεύσει στην Κρήτη επιτήδειοι. Έχουν προέλευση τη Ρωσία. Προσεχτικοί θα πρέπει να είναι έμποροι, αυτοκινητιστές και όσοι κάνουν συναλλαγές σε ψιλά

Αν και εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν με πραγματικής αξίας νομίσματα, μία δεύτερη και πιο προσεχτική αποδεικνύει το αντίθετο ότι πρόκειται για νομίσματα μηδαμινής αξίας.

Αν και έχουν το ίδιο καλούπι, το ίδιο χρώμα και το ίδιο μέγεθος με τα κέρματα του ευρώ, τα νομίσματα της φωτογραφίας δεν είναι τίποτα παραπάνω από πλαστά που έχουν κατακλύσει το τελευταίο διάστημα την αγορά της Κρήτης .

Το κέρμα έχει προέλευση τη Ρωσία, ενώ ανάλογα νομίσματα - κλώνους έχουν εισέλθει στη χώρα μας παλιότερα και από την Τουρκία.

Σκοπός των επιτήδειων είναι να εξαπατήσουν επαγγελματίες, που πάνω ... στη βιασύνη, δεν αντιλαμβάνονται τις μικρές διαφορές.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι αυτοκινητιστές περιπτεριούχοι και άλλοι επαγγελματίες που κάνουν συχνές συναλλαγές με κέρματα, καθώς είναι πολύ εύκολο να μην αντιληφθούν το "μαϊμού" - ευρώ.

Πηγή: cretalive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγορά
SHARE:

24Media Network