Κύκλοι ΥΠΟΙΚ κατά Στουρνάρα: Κάνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ΝΔ

Γιάννης Στουρνάρας
Γιάννης Στουρνάρας EUROKINISSI

"Προεκλογική εκστρατεία υπέρ της Νέας Δημοκρατίας" καταλογίζουν στον Γιάννη Στουρνάρα κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή την Έκθεση της ΤτΕ.

«Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών», σχολίαζαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με την Έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Αφού όμως «ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (15.5.19), την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνουν οι ίδιοι παράγοντες. Η δήλωση αυτή του κ. Τσακαλώτου είχε ως εξής:

«Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών, όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων. Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες, θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Υπουργείο Οικονομικών, Στουρνάρας, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τράπεζα της Ελλάδος: Προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 2,9% και ανάπτυξη 1,9%

Eurogroup με θέμα την Ελλάδα μία μόλις ημέρα μετά τις εκλογές

SHARE: