"Μην πάτε διακοπές στην Κρήτη, είναι πλήρης και θα ταλαιπωρηθείτε"

"Μην πάτε διακοπές στην Κρήτη, είναι πλήρης και θα ταλαιπωρηθείτε"
Πτώση στον τουρισμό της Κρήτης 2009

Διαβάστε τι αναφέρει ρεπορτάζ του CRETALIVE το οποίο κάνει λόγο για παραπλανητική συμπεριφορά τουριστικών πρακτορείων που αποτρέπουν Γερμανούς τουρίστες από το να επισκεφτούν την Κρήτη

Μετά τους εκβιασμούς των μεγάλων Γερμανικών tour operators άρχισαν και τα ψέματα παραπλανώντας όσους θέλουν να κάνουν διακοπές στο νησί, αναφέρει το δημοσίευμα του CRETALIVE.

"Δεν έφταναν φαίνεται οι εκβιασμοί μεγάλων τουριστικών πρακτορείων περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, τώρα άρχισαν και τα παιγνίδια με τον τουρισμό της Κρήτης", όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα που επικαλείται ασφαλείς, όπως αναφέρει, πηγές.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, οι Γερμανοί που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη δέχονται παραπλανητικές έως και ψευδείς πληροφορίες ότι το νησί είναι υπερπλήρες και έχει τόσο πολύ κόσμο που εάν το επισκεφθούν θα ταλαιπωρηθούν.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι "Γερμανοί τουρίστες που έρχονται επί πολλά χρόνια στην Κρήτη και φυσικά είναι το νησί πάντα ο πρώτος προορισμός για εκείνους δεν πτοήθηκαν από τις συνεχείς δυσφημιστικές αναφορές των ΜΜΕ, ούτε από τους εκβιασμούς που γίνονται και πήγαν σε διάφορα γραφεία για να ζητήσουν συγκεκριμένο "πακέτο" διακοπών. Κι όπως κατήγγειλαν σε φίλους και συνεργάτες τους στην Κρήτη εκεί μάθαιναν ότι δεν είχαν λόγο "να πάνε στην Κρήτη και να ταλαιπωρηθούν, διότι έχει τώρα πάρα πολύ κόσμο, είναι υπερπλήρης", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια "φιλοξενείται" δήλωση ξενοδόχου που δραστηριοποιείται στην Κρήτη, ο οποίος ζητά να κινητοποιηθεί ο ΕΟΤ και οι πρεσβείες της Ελλάδας στην Ευρώπη για ανάλογα κρούσματα.

"Είναι απίθανο πια αυτό που συμβαίνει με τους Γερμανούς. Συνεχίζουν να παίζουν ένα παλιό γνώριμο παιγνίδι τους. Στέλνουν τον κόσμο εκεί που έχουν  καθετοποιήσει τα συμφέροντά τους. Έχουν τα πάντα δικά τους. Από τα πρακτορεία, τα αεροπλάνα, μέχρι τα ξενοδοχεία!", δήλωσε ο ίδιος.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως οι ίδιοι Γερμανοί τουρίστες καλούνται από τα πρακτορεία να προτιμήσουν για τις διακοπές τους τη Μαγιόρκα και τη γειτονική Τουρκία.

SHARE:

24Media Network