Νέο ξενοδοχείο για την Wyndham στην Κέρκυρα σε συνεργασία με ντόπιους επιχειρηματίες

Νέο ξενοδοχείο για την Wyndham στην Κέρκυρα σε συνεργασία με ντόπιους επιχειρηματίες

Συμφωνία της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας του κόσμου με την κερκυραϊκή εταιρεία ΠΑΛΛΗ.

Κάτω από την ομπρέλα του σήματος TRYP by Wyndham θα λειτουργεί από φέτος το ξενοδοχείο Corfu Palma Boutique στη Δασιά.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΠΑΛΛΗ Α.Ε., ανακοίνωσε την υπογραφή νέας συμφωνίας με τη Wyndham Hotels & Resorts, για την ανάπτυξη του ξενοδοχείου στο νησί. Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia βρίσκεται 12 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης της Κέρκυρας και του αεροδρομίου και θα διαθέτει 48 σύγχρονα δωμάτια και κομψό design, που θα συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής και ιστορικής αρχιτεκτονικής της Ελλάδας με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και εγκαταστάσεις. Το νέο ακίνητο θα διαθέτει επίσης κήπους με πολλά δέντρα ηλικίας αιώνων, όπως μια ελιά του 14ου αιώνα.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2022, μετά τη μετατροπή και τη μετονομασία του υπάρχοντος βραβευμένου ξενοδοχείου Corfu Palma Boutique στη Δασιά.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Wyndham Hotels & Resorts για τα εγκαίνια αυτής της συναρπαστικής μονάδας”, δήλωσε η Γιώτα Πάλλη, διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΛΛΗ Α.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρείας του Corfu Palma Boutique hotel.

Ο Christian Michel, αντιπρόεδρος Ανάπτυξης για την Ευρώπη της Wyndham, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Palli SA και να επεκτείνουμε περαιτέρω τη γκάμα των επιλογών διαμονής στην Ελλάδα, μια βασική αγορά για την αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Ευρώπη. Η Κέρκυρα είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν τι μπορεί να προσφέρει το νησί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version