Ο Γιώργος Μιχελής στο τιμόνι του ΤΧΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ .ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΒΟΜΒΟΡΙΔΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ .ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΒΟΜΒΟΡΙΔΟΥ EUROKINISSI

Aνακοινώθηκε επισήμως ο διορισμός του Γιώργου Μιχελή στο τιμόνι του ΤΧΣ. Πόσο θα διαρκέσει η θητεία του

Νέος πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίζεται και επισήμως ο Γεώργιος Μιχελής, με θητεία έως την 30η  Ιουνίου 2017.

Ειδικότερα, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο Οικονομικών ολοκλήρωσε τη διαδικασία αντικατάστασης του παραιτηθέντος Προέδρου του Ταμείου. 

Ο κ. Γεώργιος Μιχελής διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στην Bancpost, θυγατρικής της Eurobank στη Ρουμανία, Γενικός Διευθυντής στην Εμπορική Τράπεζα και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Chief Operating Officer στην Εγνατία Τράπεζα, της οποίας υπήρξε και ιδρυτικό μέλος.

Ο κ. Μιχελής έχει διατελέσει Διοικητικός Διευθυντής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και ήταν μέλος σε διοικητικά συμβούλια και εκτελεστικές επιτροπές πολλών χρηματοπιστωτικών και θεσμικών οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, έχει διατελέσει Δήμαρχος Σκοπέλου από το 2011 έως το 2014.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού (Ph.D.) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης των Η.Π.Α. και από το 1978 έως το 1984 δίδασκε οικονομικά σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Το σχετικό ΦΕΚ με Αριθμό Φύλλου 370 δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2015 στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

SHARE:

24Media Network