Οι πιο περιζήτητες αγορές ακινήτων στον κόσμο

Οι πιο περιζήτητες αγορές ακινήτων στον κόσμο

Δείτε ποιες αγορές κατοικιών πλέον βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση

Ο Καναδάς και ορισμένα τμήματα της Ευρώπης επιβραδύνουν τις παγκόσμιες τιμές κατοικιών.

Το Global Property Guide, μια βάση δεδομένων για τις τιμές των κατοικιών, ανέφερε στην έκθεση του πρώτου τριμήνου ότι η πτώση των τιμών αναμένεται να συνεχιστεί στα περισσότερα μέρη.

Η Ισλανδία και η Ιρλανδία οδήγησαν στην αύξηση των τιμών των κατοικιών στην ήπειρο εν μέσω της έντονης οικονομικής ανάπτυξης, ενώ ο Καναδάς παρουσίασε μία μικρή έκρηξη τιμών την οποία ορισμένοι οικονομολόγοι χαρακτήρισαν ως «φούσκα».

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την κατάταξη αγορών,  We ranked the 19 markets that saw the greatest inflation-adjusted year-over-year price growth in the first quarter from the least to the most, από το λιγότερο στο μεγαλύτερο:

10. ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Οι τιμές των κατοικιών στην Ολλανδία αυξήθηκαν κατά 7,11% σε ετήσια βάση το α ‘τρίμηνο του 2017, περισσότερο από την 6,09% αύξηση του 2016, ενώ οι τιμές αυξήθηκαν κατά 3,79% από το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι πιο περιζήτητες αγορές ακινήτων στον κόσμο9. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Οι τιμές των κατοικιών στη Νέα Ζηλανδία αυξήθηκαν κατά 7,26% σε ετήσια βάση το α ‘τρίμηνο του 2017, περισσότερο από την 3,63% αύξηση του 2016, ενώ οι τιμές αυξήθηκαν κατά 4,11% από το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι πιο περιζήτητες αγορές ακινήτων στον κόσμο

8. ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Οι τιμές των κατοικιών στη Νορβηγία αυξήθηκαν κατά 7,38% σε ετήσια βάση το α’ τρίμηνο του 2017, υπερβαίνοντας την κατά 1,34% αύξηση του 2016. Επιπλέον, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 3,76% από το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι πιο περιζήτητες αγορές ακινήτων στον κόσμο

7. ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Οι τιμές κατοικιών στη Ρουμανία αυξήθηκαν κατά 7,61% σε ετήσια βάση το α’ τρίμηνο του 2017, μικρότερη από την 11,55% αύξηση το 2016. Επιπλέον, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 4,21% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι πιο περιζήτητες αγορές ακινήτων στον κόσμο

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ FORTUNE GREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network