Όπερμαν: Ένα Grexit θα ήταν καταστροφή για ολόκληρη την Ευρώπη

19 MAR 2015, BERLIN/GERMANY:Thomas Oppermann, SPD Fraktionsvorsitzender, waehrend einem Interview, in seinem Buero, Jakob-Kaiser-Haus, Deutscher BundestagIMAGE: 20150319-02-032KEYWORDS: Büro, Daumen
19 MAR 2015, BERLIN/GERMANY:Thomas Oppermann, SPD Fraktionsvorsitzender, waehrend einem Interview, in seinem Buero, Jakob-Kaiser-Haus, Deutscher BundestagIMAGE: 20150319-02-032KEYWORDS: Büro, Daumen WWW.MARCO-URBAN.DE

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ των Σοσιαλιστών στη Γερμανία για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας Τόμας Όπερμαν προειδοποίησε έντονα κατά της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ένα Grexit θα ήταν καταστροφή για ολόκληρη την Ευρώπη, δήλωσε ο Όπερμαν στη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post.

Εν μέσω των διεθνών κρίσεων, όλοι κοιτούν την Ευρώπη, πρόσθεσε ο βουλευτής του SPD, ενόψει της συνόδου της Ομάδας G7 στη Δρέσδη που ξεκινά σήμερα.

Ένα Grexit θα ήταν ένα σημάδι αδυναμίας που θα μας επιβάρυνε όλους, επεσήμανε. Μια χρεοκοπία θα ήταν δύσκολη κυρίως για τους Έλληνες, πρόσθεσε ο Όπερμαν και σχολίασε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Παράλληλα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD ζήτησε από την Αθήνα να εφαρμόσει περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, υπογραμμίζοντας ότι η αποδέσμευση των υπόλοιπων χρημάτων του δεύτερου προγράμματος βοήθειας θα γίνει μόνο έπειτα από συγκεκριμένες και επαληθεύσιμες μεταρρυθμίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία, Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network