Σάλλας για Ελληνικό: Βάζει την Αθήνα στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου

Παρουσίαση της Έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, για το έτος 2015 στα πλαίσια της 83ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παρουσίαση της Έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, για το έτος 2015 στα πλαίσια της 83ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, για το έργο του Ελληνικού

Για μεγάλη επένδυση που θα δημιουργήσει νέο πλούτο για τους εργαζόμενους, τις εταιρείες και την κοινωνία κάνει λόγο ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, σχολιάζοντας την επένδυση στο Ελληνικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Μ. Σάλλα:

"Η Ελλάδα για να βγει από την οικονομική κρίση χρειάζεται επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέο πλούτο για τους εργαζομένους, τις εταιρίες και την κοινωνία.

Η μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ύψους 8 δις. κινείται ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση.

Η υλοποίησή της θα αλλάξει συνολικά τις προοπτικές στην Αττική, στον τουρισμό, στην αγορά ακινήτων και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. Βάζει την Αθήνα στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου.

Είναι ένα βήμα σημαντικό στην προσπάθεια για να περάσει η χώρα στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς, ως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι οδηγός για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε ως οικονομία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελληνικό: Τι προβλέπει το μνημόνιο κατανόησης

Ελληνικό: Υπεγράφη το μνημόνιο κατανόησης

Το Μαξίμου υπερασπίζεται τη σύμβαση για το Ελληνικό

SHARE:

24Media Network