Σε ινδικά χέρια η ΣΕΚΑΠ

Σε ινδικά χέρια η ΣΕΚΑΠ

Διαβάστε τι δεσμεύτηκε να κάνει η ινδική εταιρεία, που εξαγόρασε το μεγαλύτερο μερίδιο της ιστορικής εταιρείας

Το 50,36% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΣΕΚΑΠ εξαγόρασε η ινδική εταιρεία Bommindala, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση όχι μόνο να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας, αλλά και να τις αυξήσει.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου τη εταιρείας, Δημήτρης Πράτσος, εκτενής ενημέρωση για την έλευση των ξένων ιδιωτών θα έχουν αύριο Τετάρτη το μεσημέρι, στα γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας.

Χαρακτηρίζοντας θετική την εξέλιξη πώλησης μέρους της εταιρείας και μιλώντας για μια νέα εποχή στο μέλλον της ΣΕΚΑΠ, ο κ. Πράτσος σημείωσε, ότι παρόλο που τα τεύχη δημοπράτησης έλαβαν επτά ξένοι και Έλληνες δυνητικοί ενδιαφερόμενοι, τελικά μόνο δύο υπέβαλαν προσφορές.

Η ΣΕΚΑΠ ιδρύθηκε το 1975 με πρωτοβουλία της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ), με έδρα την Καπνούπολη Ξάνθης.

Το πλέον ισχυρό σήμα της είναι το BF, το λανσάρισμα του οποίου το 1997 έθεσε νέα δεδομένα στην καπνοβιομηχανία, αφού το εν λόγω τσιγάρο ήταν με το πρώτο διεθνώς βιολογικό φίλτρο biofilter, φέρνοντας τη ΣΕΚΑΠ στη δεύτερη θέση των ελληνικών καπνοβιομηχανιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγορά
SHARE:

24Media Network