Στουρνάρας: Ρεαλιστικό το προσχέδιο προϋπολογισμού

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Διοργάνωση ημερίδας των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα:
«Στήριξη των οικονομικά αδυνάτων - Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI).
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Διοργάνωση ημερίδας των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα: «Στήριξη των οικονομικά αδυνάτων - Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ.(EUROKINISSI). EUROKINISSI

Ρεαλιστικό το προσχέδιο του προϋπολογισμού επιμένει η κυβέρνηση και καταβάλει προσπάθεια να πείσει την τρόικα για θετική εισήγηση στο Eurogroup. Συνάντηση Στουρνάρα με τον πρωθυπουργό

Επιμένει η κυβέρνηση στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που έχει παρουσιάσει στην τρόικα. Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα το προσχέδιο αυτό είναι ρεαλιστικό και θα καταβληθεί προσπάθεια να πειστεί η τρόικα για να κάνει μια θετική εισήγηση στο Eurogroup.

Μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως σήμερα δόθηκαν στην τρόικα τα νέα στοιχεία για τα έσοδα και τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης του Οκτωβρίου επισημαίνοντας πως η σημερινή συζήτηση ήταν γενική.

Όσον αφορά τη συζήτηση για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε την θέση της κυβέρνησης πως πρέπει να έχουν και εξαγωγικό χαρακτήρα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network