Τέλος Νοεμβρίου ξανά στην Αθήνα οι θεσμοί – Θετικό το κλίμα

Τέλος Νοεμβρίου ξανά στην Αθήνα οι θεσμοί – Θετικό το κλίμα
Το κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος,στιγμιότυπο από εχθές το απόγευμα,Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Ο στόχος παραμένει να ολοκληρωθεί η τρίτη αναθεώρηση του προγράμματος ΕΜΣ μέχρι το τέλος του 2017

Τέλος Νοεμβρίου θα επανέλθουν οι επικεφαλής των θεσμών, προκειμένου να διαπιστώσουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι τότε στη διαδικασία της τρίτης αξιολόγησης. Θετικός είναι ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα.

Εκπρόσωπος των θεσμών ενημέρωσε το news247.gr ότι «πραγματοποιήθηκαν καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις για τις μεταρρυθμίσεις που αποτελούν μέρος των προγραμμάτων του ΕΜΣ και του ΔΝΤ. Οι εργασίες των τεχνικών κλιμακίων βρίσκονται σε εξέλιξη για την ολοκλήρωσή τους. Ο στόχος παραμένει να ολοκληρωθεί η τρίτη αναθεώρηση του προγράμματος ΕΜΣ μέχρι το τέλος του 2017. Η αποστολή θα επιστρέψει την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα