"Κλείδωσαν" τα μέτρα στήριξης για τον Απρίλιο - Παρουσιάζονται τη Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας EUROKINISSI

Σχέδιο για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας τον Απρίλιο θα παρουσιάσει την Δευτέρα (30/3) η κυβέρνηση με στόχο να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον κορονοϊό.

Ολοκληρωμένο σχέδιο για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας για τον μήνα Απρίλιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον κορονοϊό, αποφασίστηκε την Κυριακή (29/3) σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το ολοκληρωμένο Σχέδιο της κυβέρνησης, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 10:00 πμ, από τους Υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.

ADVERTISING

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Αθανάσιος Πετραλιάς και ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Κορονοϊός, Covid-19, Υπουργείο Οικονομικών, Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργείο Εργασίας
SHARE:

24Media Network