Νέο πολυτελές ξενοδοχείο ανοίγει φέτος στην Τήνο

Διαβάζεται σε 2'
Odera Tinos
Odera Tinos

Την Άνοιξη θα ανοίξει ο Odera Tinos, που ανήκει στο fund Tethys, υπό τη διαχείριση της Tresor Hospitality.

Τον Μάιο του 2024 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το Odera Tinos, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο. Το resort, που βρίσκεται δίπλα στην παραλία Βουρνή και αναπτύσσεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ., και αποτελεί το τελευταίο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys σε συνεργασία με την TConstructions. Το resort θα λειτουργεί από την εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων Tresor Hospitality.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του resort, η επίπλωση και η διακόσμηση φέρουν την υπογραφή του Studio Bonarchi και αντλούν έμπνευση από την παράδοση του νησιού διατηρώντας μια ξεχωριστή αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η αρχιτεκτονική του Odera, έμπνευση του Πάνου Νικολαΐδη της TConstructions, ενσαρκώνει άψογα την πολυτέλεια μέσα από τη λιτότητα σε κάθε λεπτομέρεια, με ρίζες στην τοπική αισθητική της Τήνου.

Το resort διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα που αναδεικνύουν μια σύγχρονη οπτική αλλά και τη γοητευτική κληρονομιά του νησιού. Από την κομψή σουίτα Elite Suite Private Pool μέχρι την άνετη Grand Two Bedroom Suite Private Pool (80 τ.μ.), ιδανική για οικογένειες, καθεμία προσφέρει ένα ξεχωριστό πολυτελές καταφύγιο. Το Odera διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars καθώς και παραλία. Επίσης, προσφέρει κέντρο Spa & Wellness, γυμναστήριο, μπουτίκ, αίθουσα συνεδριάσεων, παρεκκλήσι και μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες.

Στο Odera Tinos θα λειτουργεί με την υπογραφή του chef Δημήτρη Σκαρμούτσου το Eos, το à la carte εστιατόριο του resort, εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τη θεότητα της αυγής και αδελφή του Ήλιου. Η γαστρονομική φιλοσοφία του στηρίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με αυθεντικές ελληνικές επιρροές συνδυασμένη με μια τηνιακή πινελιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα