Ποιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ανοίγει τον Μάιο στην Τζια με 2.000 ευρώ τη βραδιά

Διαβάζεται σε 3'
Το ξενοδοχείο στην Κέα

Το πολυαναμενόμενο One&Only Kéa Island καλωσορίζει τους πρώτους επισκέπτες του αυτήν το Μάιο. Ξεκίνησαν ήδη οι πωλήσεις στις κατοικίες γύρω από το ξενοδοχείο.

Ανοίγει τελικά την άνοιξη το υπερπολυτελές ξενοδοχείο One&Only Kéa Island στο νησί της Κέας, μετά από μεγάλες καθυστερήσεις. Το ξενοδοχείο δέχεται ήδη κρατήσεις για τον Μάιο του 2024, και οι τιμές για μια διανυκτέρευση εκείνο το μήνα ξεκινούν από 2.000 ευρώ. Πρόκειται για το δεύτερο θέρετρο του ultra luxury brand στην Ελλάδα, ακολουθώντας το opening του One&Only Aesthesis στα Αστέρια Γλυφάδας τον Νοέμβριο του 2023. Τα δύο resorts θα προσφέρουν απευθείας σύνδεση μεταξύ τους με ταχύπλοα.

Το One&Only Kéa Island είναι ένα all-villa resort και μία exclusive κοινότητα ιδιωτικών κατοικιών, που δημιουργήθηκαν από τον αρχιτέκτονα John Heath. Οι 63 βίλλες του θερέτρου, είναι χτισμένες στην άκρη των βράχων και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ιδιωτικότητα του επισκέπτη, προσφέροντας παράλληλα πανοραμική θέα στα τοπία του νησιού της Κέας και το Αιγαίο. Με τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός ή δύο υπνοδωματίων, οι βίλες διαθέτουν λευκό μάρμαρο, πέτρα από την περιοχή, κοίλες οροφές με τζάμι και τεράστιες τζαμαρίες που εκτείνονται από το δάπεδο έως την οροφή για απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Όλες διαθέτουν ιδιωτικές infinity πισίνες και τζάκια.

Κέα ξενοδοχείο

Σχεδιασμένες για οικογένειες ή παρέες φίλων, οι Cliff Villas δύο υπνοδωματίων μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά. Στα χαρακτηριστικά τους συμπεριλαμβάνονται δύο μαρμάρινα ensuite μπάνια, μία κουζίνα για in-villa συγκεντρώσεις, καθώς και τραπεζαρία.

Το resort προσφέρει μπαρ και εστιατόρια, καθώς και ένα wine bar. Διαθέτει ακόμη ένα One&Only Spa. Σε συνεργασία με την Subtle Energies, το spa που εκτείνεται σε τρεις ορόφους θα προσφέρει signature θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το One&Only Kéa Island, εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία και τις θεραπευτικές ιδιότητες των ενεργών φυσικών συστατικών.

Κέα ξενοδοχείο
Ξενοδοχείο στην Ελλάδα (φωτογραφία αρχείου)

Προς πώληση οι 40 πολυτελείς κατοικίες

Στην απέναντι πλευρά του κόλπου βρίσκεται μία περιορισμένης επέκτασης συλλογή από 40 One&Only Private Homes, τα οποία πλέον είναι διαθέσιμα προς αγορά. Οι βίλλες προσφέρουν επιλογή ενός έως έξι υπνοδωματίων, με το σχεδιασμό τους να κυμαίνεται μεταξύ των 180 και των 3.020 τετραγωνικών μέτρων.

Χτισμένες σε οικόπεδα που φτάνουν τα 7.130 τετραγωνικά μέτρα, χαρακτηρίζονται από ενοποιημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεγάλους κήπους, βεράντες και ιδιωτικές πισίνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα