Τρεις πτήσεις την εβδομάδα Αθήνα - Ρόδο, βάζει η Ellinair

Τρεις πτήσεις την εβδομάδα Αθήνα - Ρόδο, βάζει η Ellinair

Η αυξημένη τουριστική κίνηση προς το νότιο Αιγαίο, δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και των αεροπορικών εταιρειών

Προ ημερών, η ελληνική αεροπορική εταιρεία Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη, είχε ανακοινώσει ότι θα επεκτείνει τα δρομολόγια εσωτερικού και στο πλαίσιο αυτό εντάσσει τρεις πτήσεις την εβδομάδα στο δρομολόγιο Αθήνας - Ρόδος.

Οι πτήσεις, που θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus A319, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για το διάστημα από 4 Ιουνίου έως 1 Οκτωβρίου 2018, ενώ σύντομα, θα εξεταστεί η δυνατότητα επέκτασης και αύξησης των δρομολογίων.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ellinair, συνδέει με τακτικές πτήσεις τη Θεσσαλονίκη με τη Ρόδο, για δεύτερη χρονιά, με δύο πτήσεις την εβδομάδα (Παρασκευή και Κυριακή).

«Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων της Ρόδου, αλλά και στο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την ταξιδιωτική αγορά, σχετικά με την καλύτερη αεροπορική εξυπηρέτηση του νησιού, ανακοινώνουμε τις νέες αυτές πτήσεις. Θα συνεχίσουμε την επέκταση των δρομολογίων και του στόλου μας, σύμφωνα με το πλάνο που έχει ανακοινώσει, ο πρόεδρος του Ομίλου Μπόρις Μουζενίδης,» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ιωάννης Μουζενίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ellinair

24Media Network