Βαρουφάκης: Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1' σε fund κερδίζει τη μηχανή μου

Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 10, 2015  /     ,  10 ,2015
Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 10, 2015 / , 10 ,2015 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Έμμεση απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στους υπαινιγμούς του Πάνου Καμμένου πως εργαζόταν για λογαριασμό κάποιου κερδοσκοπικού ταμείου στο εξωτερικό

Μέσω Twitter απάντησε εμμέσως στους υπαινιγμούς του Πάνου Καμμένου ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε χτες στη ΔΕΘ πως ο Γ. Βαρουφάκης εργαζόταν για λογαριασμό κάποιου κερδοσκοπικού ταμείου στο εξωτερικό.

Είπε χαρακτηριστικά: "Δεν αποκλείω ο κ. Βαρουφάκης να έπαιξε έναν κακό ρόλο. Και δεν το αποκλείω, να σας πω για ποιο λόγο. Όταν ήμασταν τις πρώτες μέρες στο Υπουργικό Συμβούλιο και σχεδιάζαμε τη διαπραγμάτευση τον ρώτησα πολλές φορές: Κι αν φτάσουμε στο αδιέξοδο, δεν πρέπει προετοιμάσουμε μια άλλη λύση; πάντα απέφευγε να απαντήσει για την άλλη λύση. Άλλοι τρέχαμε για να βρούμε δυνατότητες χρηματοδότησης της χώρας από μια άλλη λύση.

Ο κ. Βαρουφάκης στηρίχθηκε τότε στη θεωρία των παιγνίων και μας έλεγε 50% θα υποχωρήσουν άμεσα, 50% αργότερα. Η σημερινή του συμπεριφορά, όμως, όπως, επίσης, η μεταφορά της πρότασης Σόιμπλε στην κυβέρνηση σαν προαναγγελία- μας είπε κάποια στιγμή, ξέρετε με πήρε ιδιαίτερα ο Σόϊμπλε και μου είπε, μήπως θέλετε να βγείτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να σας δώσουμε μια μεγάλη αποζημίωση και μια διαγραφή του χρέους. Όταν τον άκουσα, πίστεψα ότι είναι ένα αστείο του Βαρουφάκη. Αλλά, τελικά, φαίνεται είναι αυτό που είχε πειστεί και ο ίδιος, ότι θα ήταν λύση. Ποιοι είχαν να κερδίσουν από αυτό; Πρώτον είχε να κερδίσει ο Σόιμπλε και η Γερμανία. Δεύτερον είχαν να κερδίσουν οι χώρες του Βορρά της Ευρώπης. Αλλά μην ξεχνάτε ότι είχαν να κερδίσουν και κάποια funds στις ΗΠΑ, για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης".

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε λέγοντας πως προσφέρει ως δώρο τη μοτοσικλέτα του σε όποιον αποδείξει ότι έχει δουλέψει έστω και για ένα λεπτό σε κάποιο ξένο ταμείο.

"Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1'σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010", έγραψε χαρακτηριστικά.

"Αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρο", συμπλήρωσε ο κ. Βαρουφάκης.

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βαρουφάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος στη ΔΕΘ με αιχμές για Βαρουφάκη

SHARE: