Βλέπει τελικά την τρόικα ο Μανιτάκης

ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)
ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ICON PRESS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ) ICON

Διαπραγματεύσεις θρίλερ. Συναντήσεις και με τους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών θα έχει η τρόικα

Θα συναντηθεί, τελικά, με την τρόικα, η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Η συνάντηση με τον Αντώνη Μανιτάκη δεν ήταν σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί, μέχρι το μεσημέρι και μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε από την απαίτηση της τρόικας για ένα άμεσο «σαφές πολιτικό μήνυμα», που πρέπει να αποδεικνύει τη βούληση της κυβέρνησης για άμεση απομάκρυνση δημοσίων υπαλλήλων.

Η συνάντηση, θα γίνει στο υπουργείο Οικονομικών, στις 6 το απόγευμα, ενώ όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το ραντεβού κλείστηκε μετά την αναβολή της απογευματινής συνάντησης των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας.

Μια ώρα νωρίτερα (5.00 μμ), οι επικεφαλής της τρόικας είχαν συνάντηση, επίσης στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, με αντικείμενο τη «μαύρη τρύπα» ύψους 1,1 δισ. ευρώ που προέκυψε στον ΕΟΠΥΥ.

Μετά τις συναντήσεις με τους Ανδ. Λυκουρέντζο Αντ. Μανιτάκη, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με την τρόικα, ορίστηκε για αύριο, στις 10 το πρωί.

SHARE:

24Media Network