Ομίχλη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ομίχλη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Περιορισμένη ορατότητα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω ομίχλης (Pics)

Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί κατά τις πρωινές ώρες εξαιτίας των συνθηκών ομίχλης σε ορισμένα σημεία της Αθήνας και του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας ευνοούν τη συγκέντρωση ομίχλης, που περιορίζει αισθητά την ορατότητα.

Ομίχλη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

(Φωτογραφία από Λιοσίων)

Δες τι καιρό κάνει σε κάθε περιοχή στο deltiokairou.gr

Στους 10 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία με συννεφιά και ποσοστό υγρασίας στο 94%, στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι και στα 3-5 Πηγάδια, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται χωρίς αλυσίδες. Κλειστό για χιονοδρομίες είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Λαϊλιά.

Στους 8 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία, με συννεφιά και υγρασία 77%, στον Πολύγυρο.

Στους 5 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία, με αίθριο καιρό και υγρασία 66%, στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά.

Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν, με την πρόσβαση των οχημάτων από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, να γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται ομαλά.

(Η κεντρική φωτογραφία είναι από τη Λ. Αθηνών)

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυκνή ομίχλη "κάλυψε" τον Πειραιά

SHARE:

24Media Network