Οργή στην οικογένεια του 17χρονου μητροκτόνου για την προφυλάκιση

Οργή στην οικογένεια του 17χρονου μητροκτόνου για την προφυλάκιση

Έντονες αντιδράσεις από τον πατέρα του νεαρού και την αδελφή του θύματος για την προφυλάκιση του. Άδικη και καταστροφική γι' αυτόν, χαρακτηρίζουν την απόφαση

Έντονες αντιδράσεις από μέλη της οικογένειας του 17χρονου μητροκτόνου από τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, προκάλεσε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, στο άκουσμα της απόφασης του Συμβουλίου, ο πατέρας του και η αδελφή της δολοφονημένης δασκάλας, ξέσπασαν, εκφράζοντας την οργή τους.

Αμφότεροι έκαναν λόγο για άδικη και καταστροφική για τον ανήλικο απόφαση, τονίζοντας ότι οι ίδιοι θεωρούν ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και κατά συνέπεια πρέπει να μπει σε ψυχιατρικό κατάστημα και όχι σε φυλακές.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για αναθεώρηση της απόφασης του Συμβουλίου, το οποίο όπως φάνηκε, έκρινε ότι δεν υπήρχαν οι εγγυήσεις ότι ο νεαρός, σε περίπτωση νέου ξεσπάσματος δεν θα προκαλούσε κακό σε κάποιον. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη που παραδόθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο 17χρονος είναι ψυχικά ασθενής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προφυλακιστέος ο 17χρονος μητροκτόνος

SHARE:

24Media Network