Απροειδοποίητη επίσκεψη Λοβέρδου σε εσπερινό ΓΕΛ της Αθήνας

Απροειδοποίητη επίσκεψη Λοβέρδου σε εσπερινό ΓΕΛ της Αθήνας

Στο 2ο εσπερινό Γενικό λύκειο Αμπελοκήπων βρέθηκε απροειδοποίητα ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Παρακολούθησε και δίδαξε το μάθημα της ιστορίας κατεύθυνσης

Στο 2ο εσπερινό Γενικό λύκειο Αμπελοκήπων βρέθηκε απροειδοποίητα την Τρίτη (16/09) ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υπουργός μάλιστα παρακολούθησε το μάθημα της ιστορίας κατεύθυνσης, που δίδασκε στο πανεπιστήμιο ενώ ανέβηκε και στην έδρα, κάνοντας τη διδασκαλία. Στη συνέχεια είχε συνομιλία με τους μαθητές, ακούγοντας τις ανησυχίες τους για το μέλλον ενώ ο διευθυντής του σχολείου τον ενημέρωσε για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε βιβλία αλλά και σε διδακτικό προσωπικό.

"Έχουν σταλεί οι εκπαιδευτικοί, αλλά δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί. Αύριο (σ. Τετάρτη) θα στείλουμε άλλους 3.000 με 4.000 αναπληρωτές. Θα φροντίσω το συντομότερο να πάνε τα βιβλία σε όλα τα εσπερινά σχολεία" ήταν το σχόλιο του κ. Λοβέρδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου μάλιστα, ο υπουργός θα επικοινωνήσει την ερχόμενη Πέμπτη με τον διευθυντή του σχολείου για να διαπιστώσει αν τα προβλήματα σε βιβλία και προσωπικό έχουν λυθεί.

Απροειδοποίητη επίσκεψη Λοβέρδου σε εσπερινό ΓΕΛ της Αθήνας
SHARE:

24Media Network