Χαλαρός μαθητής στις Πανελλήνιες: “Για την εμπειρία ήρθα – Το Σάββατο δεν θα δώσω, πάω για δουλειά”

Χαλαρός μαθητής στις Πανελλήνιες: “Για την εμπειρία ήρθα – Το Σάββατο δεν θα δώσω, πάω για δουλειά”

"Ωραία εμπειρία" χαρακτήρισε την σημερινή εξέταση των Πανελληνίων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών ένας υποψήφιος από το ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Οι αυθόρμητες δηλώσεις του.

Ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη (01/06), οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Τα θέματα αφορούσαν τον εθελοντισμό και τα οφέλη του, ενώ στο λογοτεχνικό σκέλος της εξέτασης, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις βάσει του ποιήματος “Καταφύγια για τη νύχτα” του Μπέρτολντ Μπρεχτ.

Ένας… χαλαρός μαθητής από το ΕΠΑΛ Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, πάντως, έδωσε τη δική του σκοπιά για τις εξετάσεις μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ και μοιράζοντας άφθονο γέλιο με τον αυθορμητισμό του.

«Εντάξει, εύκολα ήταν, εγώ για πλάκα πιο πολύ πήγα να γράψω, αλλά εντάξει εύκολα ήταν. Έγραψα τα μισά θέματα, τα άλλα μισά δεν τα έγραψα. Το θέμα της έκθεσης ήταν για τον εθελοντισμό» είπε αρχικά ο μαθητής.

«Έγραψα ό,τι ήξερα. Κάτι έγραψα. Το Σάββατο δεν θα δώσω, πάω για δουλειά. Μετά θα δώσω τα άλλα, τα της ειδικότητας. Δεν ήθελα να περάσω, για την εμπειρία ήρθα. Ωραία εμπειρία» κατέληξε ο νεαρός.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή (02/06), ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, ενώ οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα επιστρέψουν στα εξεταστικά κέντρα το Σάββατο (03/06) για το μάθημα των Μαθηματικών.

Πανελλήνιες 2023

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα