Διαδικτυακή παρουσίαση: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση – η εναλλακτική επιλογή σπουδών

Διαδικτυακή παρουσίαση: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση – η εναλλακτική επιλογή σπουδών

H Διευθύντρια της Μονάδας, Καθ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου θα ενημερώσει για τα προγράμματα σπουδών, το παιδαγωγικό μοντέλο και τη διαδικασία εισαγωγής.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 στις 6:00 μμ δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση της Μονάδας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με φοιτητές της Μονάδας, οι οποίοι θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η εξ αποστάσεως Μονάδα Εκπαίδευσης δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ενδιαφερομένους, που κατοικούν μακριά από εκπαιδευτικά ιδρύματα και δεν μπορούν να αφήσουν την δουλειά τους ή την οικογένεια τους να ολοκληρώσουν σπουδές στον χρόνο, στον τόπο και με τον τρόπο που ταιριάζει με τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου στη κατάταξη των Times Higher Education (THE) University Impact Rankings 2020 στο τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής νέων υποψηφίων καθώς φοιτητών από μετεγγραφή για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 8 Φεβρουαριου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. 00357 – 22713000 ή email: [email protected], www.euc.ac.cy/el/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα