Δίσκος στις εκκλησίες για τη σωτηρία του 15χρονου: Αναχωρεί για Γερμανία

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Πανελλήνιο κύμα συμπαράστασης για 15χρονο μαθητή από την Πάτρα που χρήζει λεπτής χειρουργικής επέμβασης. Με κυβερνητικό σκάφος η μεταφορά του στην Γερμανία. Στο πλευρό του και η Μητρόπολη

Κάλεσμα στους πιστούς να συνεισφέρουν για τη σωτηρία του 15χρονου, πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στη Γερμανία, απεύθυνε το βράδυ της Παρασκευής, όπου ψάλλονται οι Χαιρετισμοί στη Θεοτόκο, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Σε όλες τις εκκλησίες, όπου πλήθος πιστών είχαν συρρεύσει για να παρακολουθήσουν την ακολουθία, βγήκε δίσκος ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να διατεθούν στην οικογένεια του παιδιού.

Οι πληροφορίες του thebest.gr , αναφέρουν πως η ανταπόκριση των Πατρινών ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς η μάχη που δίνει το παιδί και η οικογένειά του, έχει ευαισθητοποιήσει όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι τόσο προσωπικά ο κ. Χρυσόστομος, όσο και η Μητρόπολη έχουν σταθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας των συμπολιτών μας που δοκιμάζεται.

Ο μαθητής αναχωρεί σήμερα Σάββατο στις 8 το πρωί από το αεροδρόμιο του Αράξου για τη Γερμανία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύμα συμπαράστασης για τον 15χρονο μαθητή: Προσφέρουν σπίτι και αυτοκίνητο στη Γερμανία

Η ανθρωπιά για συμμαθητή που πρέπει να εγχειριστεί κινητοποίησε το υπουργείο

Μαθήματα ανθρωπιάς σε σχολείο της Πάτρας: Χαρίζουν τα χρήματα της 5ήμερης για εγχείριση μαθητή

SHARE:

24Media Network