Επαναλειτουργεί το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Αθηναίοι κάθε ηλικίας επισκέπτονται το Πολυτεχνείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης του 1973, Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2009. Αρχισε ο τριήμερος εορτασμός της 36ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Αθηναίοι κάθε ηλικίας επισκέπτονται το Πολυτεχνείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης του 1973, Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2009. Αρχισε ο τριήμερος εορτασμός της 36ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κανονικά λειτουργεί το ΕΜΠ. Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι διοικητικοί υπάλληλοι

Στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του επανέρχεται το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μετά την απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να μην χαθεί το εξάμηνο.

«Από 2.7.2014 ώρα 17:00 η Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου λειτουργεί απρόσκοπτα. Από αύριο 3.7.2014 συνεχίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία στις Σχολές του Ιδρύματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρύτανη Σίμου Σιμόπουλου.

Η Σύγκλητος του Ιδρύματος, που συνεδρίασε εκτάκτως, αποφάσισε ότι το εξάμηνο θα λήξει κανονικά την 1η Αυγούστου, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές επί πτυχίω ώστε να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις εξετάσεις στα μαθήματα που τους έχουν απομείνει.

Η Σύγκλητος του ΕΜΠ εξέφρασε παράλληλα τη στήριξή της στους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιδρούν στη λύση που προκρίνεται από την κυβέρνηση για τους συναδέλφους τους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μετά το άνοιγμα των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος, διαπιστώθηκαν καταστροφές στο κτίριο του τομέα Γεωτεχνικών που ανήκει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Ο απολογισμός των καταστροφών ήταν δεκάδες σπασμένες πόρτες, καρέκλες και τζαμαρίες, καταστροφές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ζημιές στον εξοπλισμό των γραφείων.

SHARE:

24Media Network