Μεγάλα προβλήματα με τη θέρμανση στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Μεγάλα προβλήματα με τη θέρμανση στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Παρέμβαση σπουδαστών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Ανέφεραν ότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με τη θέρμανση

Για μεγάλα προβλήματα θέρμανσης των εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έκαναν σήμερα λόγο σπουδαστές του ιδρύματος σε παρέμβασή τους κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι τα αποθέματα πετρελαίου δεν επαρκούν και τόνισαν ότι οι καιρικές συνθήκες κάνουν αδύνατη ακόμη και τη στοιχειώδη παρακολούθηση εργαστηρίων και μαθημάτων.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος των σπουδαστών Κώστας Κοτρόγιαννος επισήμανε ότι απειλείται με διακοπή η λειτουργία της φοιτητικής λέσχης καθώς δεν έχουν προβλεφθεί σχετικά κονδύλια από τον προϋπολογισμό, ενώ όσοι διαμένουν στις εστίες αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης λόγω της έλλειψης ζεστού νερού. Οι σπουδαστές ζήτησαν, μεταξύ άλλων, την παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης και να καλυφθούν οι ανάγκες του ιδρύματος σε πόρους και προσωπικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network