Όλες οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στο NEWS 247

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ / ΤΡΙΚΑΛΑ (EUROKINISSI // ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ / ΤΡΙΚΑΛΑ (EUROKINISSI // ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Δείτε στο NEWS 247 αναλυτικά τις βάσεις σε όλες τις κατευθύνσεις και σε όλες τις κατηγορίες

Το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας.

Δείτε αναλυτικά τις βάσεις ανά κατηγορία:

Δείτε τα συγκριτικά στοιχεία των βάσεων 90% 2013 & 2012

Δείτε τα συγκριτικά στοιχεία των βάσεων 10% 2013 & 2012

Δείτε τα συγκριτικά στοιχεία των βάσεων ΕΠΑΛ (Α) 2013 & 2012

Δείτε αναλυτικά και σε πίνακες τα στατιστικά στοιχεία των πανελληνίων εξετάσεων 2013

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής.

Τα αποτελέσματα μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου  http://moreresults.minedu.gov.gr.

Υπενθυμίζεται η σχετική εγκύκλιος  Φ.151/111884/Β6/12.8.2013 ΑΔΑ: ΒΛΩΗ9-1ΙΦ  που  είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του  Υπουργείου Παιδείας ( www.minedu.gov.gr, στην ενότητα ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, υποενότητα ΑΘΛΗΤΕΣ, στο σημείο ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ).

Οι πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, που έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές πιστοποίησης, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, θα κληθούν να υποβάλουν το ηλεκτρονικό μηχανογραφικό τους δελτίο από τις 9 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου 2013, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί με το σχετικό Δελτίο Τύπου, της 26.8.2013.

Ο υφυπουργός παιδείας

O Υφυπουργός Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου, δήλωσε για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

"Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα εκείνα τα παιδιά που είδαν σήμερα τις προσπάθειές τους να ευοδώνονται με επιτυχία. Θέλω ακόμα να συγχαρώ τις οικογένειές τους που στάθηκαν στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τους καθηγητές τους.

Για όλους αυτούς που, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους θυμίσω απλά, ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μόνο μία από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή, και πως αν έχουν πίστη είναι σίγουρο ότι θα επιτύχουν τον τελικό τους στόχο. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι πανελλήνιες εξετάσεις του 2013 σε αριθμούς

SHARE:

24Media Network