Πανελλήνιες 2015: Με Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2015: Με Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται οι εξετάσεις

Με αυξημένης βαρύτητας μαθήματα Κατεύθυνσης συνεχίζονται και σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα και πόσα μαθήματα έμειναν ακόμη

Με Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλήνιες 2015.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης θα εξεταστούν στα Λατινικά και οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης στη Χημεία.

Οι υποψήφιοι της τεχνολογικής κατεύθυνσης που έχουν επιλέξει τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών θα εξεταστούν στο μάθημα "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον", ενώ όσοι έχουν επιλέξει τον κύκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής θα εξεταστούν στην "Ηλεκτρολογία".

Και η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την τελική διαμόρφωση των βάσεων, καθώς τα μαθήματα αυτά αποτελούν τον "τροχονόμο" των μορίων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, λόγω του αυξημένου συντελεστή βαρύτητηας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή με την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλων, μαθήματα στα οποία και πάλι οι υποψήφιοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.

Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, με περίπου 105.000 υποψήφιους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.

Οι βάσεις εισαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες 2015
SHARE:

24Media Network