Πανελλήνιες 2020: Παράταση έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου για την υποβολή μηχανογραφικού

Πανελλήνιες 2020: Παράταση έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου για την υποβολή μηχανογραφικού
Υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων. Eurokinissi

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα.

Τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα