Πανελλήνιες 2021: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Πανελλήνιες 2021: Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες
Ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλήνιων Εξετάσεων ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / EUROKINISSI

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελληνίων 2021 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ. Όσοι έχουν κάνει τη σχετική αίτηση θα λάβουν SMS.

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή (09/07) μετά τις 13:00, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Αποτελέσματα Πανελληνιών 2021 – Ενημέρωση με SMS

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν την βαθμολογία τους με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν κάνει την σχετική αίτηση.

Από το υπουργείο τονίζεται επίσης ότι κατά την ημέρα λειτουργίας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρτηση της βαθμολογίας οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν εκείνη την ημέρα να ζητήσουν να τους αποδοθεί.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021 – Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες, ενημέρωση με SMS στους μαθητές!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα