Πανελλήνιες 2024 – ΕΠΑΛ: Με Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών συνεχίζονται οι εξετάσεις

Διαβάζεται σε 2'
Πανελλήνιες Εξετάσεις
Πανελλήνιες Εξετάσεις Stringer / SOOC

Συνεχίζουν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ. Αναλυτικά τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται.

Με μαθήματα ειδικότητας συνεχίζουν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ, σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα εξεταστούν στα μαθήματα:

  • Υγιεινή
  • Προγραμματισμός Υπολογιστών
  • Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ)
  • Στοιχεία Μηχανών

Στη συνέχεια την Πέμπτη 13 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους την Δευτέρα στις 17 Ιουνίου, με τα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεως.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Ειδικά Μαθήματα

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 28 Ιουνίου. Παρομοίως, η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα