Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Στο ΣτΕ κατά της προκήρυξης προσφεύγει ομάδα πανεπιστημιακών

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Στο ΣτΕ κατά της προκήρυξης προσφεύγει ομάδα πανεπιστημιακών
Πάντειο Πανεπιστήμιο Eurokinissi

Ο καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Χριστόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεση ομάδας πανεπιστημιακών να προσφύγουν στο ΣτΕ σε βάρος της προκήρυξης για την πρόσληψη αστυνομικών... λυκείου για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε βάρος της προκήρυξης για την πρόσληψη αστυνομικών που προορίζονται για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ετοιμάζουν πανεπιστημιακοί καθηγητές, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο Καθηγητής Παντείου στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Δημήτρης Χριστόπουλος.

Ο καθηγητής, στην ανάρτησή του, σχολιάζει καυστικά το περιεχόμενο της προκήρυξης, το οποίο θέτει ως βασική και ελάχιστη προϋπόθεση το απολυτήριο Λυκείου και όχι το πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος όπως ρητά είχε εξαγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Στο τέλος μάλιστα, προαναγγέλλει και την προσφυγή στο ΣτΕ: Ενημερώνω ότι μια ομάδα πανεπιστημιακών ετοιμάζουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε βάρος της προκήρυξης αυτής για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα”.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Χριστόπουλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα