Αξιολόγηση μέσω ερωτηματολογίου από το υπουργείο Παιδείας

Σήμερα άρχισε ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς ο οποίος ολοκληρώνεται την Κυριακή.Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 Θεσσαλονίκη.ΑΠΕ/MEGAPRESS/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Σήμερα άρχισε ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς ο οποίος ολοκληρώνεται την Κυριακή.Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 Θεσσαλονίκη.ΑΠΕ/MEGAPRESS/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΑΠΕ/MEGAPRESS/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Μέσω ερωτηματολογίου το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να συγκεντρώσει τις απόψεις εκπαιδευτικών για το πώς μπορεί να εφαρμοσθεί με αποτελεσματικό τρόπο η αξιολόγηση τους

Ήδη έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί Eπιτροπή Eιδικών για τη διατύπωση βασικών αρχών και συγκεκριμένου πλαισίου για την αξιολόγηση.

Με ανακοίνωση του, το υπουργείο παιδείας  καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα να καταθέσει τις απόψεις της και να συνεισφέρει ενεργά, απαντώντας σε ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

Επισημαίνεται ότι:

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.

Προκειμένου να διαμορφωθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου, είναι αναγκαίο να απαντηθούν οι ερωτήσεις στο σύνολό τους.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στη διεύθυνση http://evaluation.minedu.gov.gr και συνοδεύεται από σχετικές οδηγίες για τη συμπλήρωσή και την αποστολή του.

Η περίοδος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου ξεκινά την Τρίτη, 02.10.2012, ώρα 00.00 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 09.10.2012, ώρα 23.59.

Όπως επισημαίνεται  στην ανακοίνωση:

Το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. πιστεύει ότι, για τη θεσμοθέτηση του καλύτερου δυνατού πλαισίου αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο οι γνώμες όσο και οι προτάσεις των εκπαιδευτικών.

Δείτε το ερωτηματολόγιο του υπουργείου Παιδείας.

SHARE:

24Media Network