Σχολικό κτίριο που κινδυνεύουν να χαθούν και ανθρώπινες ζωές

Σχολικό κτίριο που κινδυνεύουν να χαθούν και ανθρώπινες ζωές

Κίνδυνος κατάρρευσης αίθουσας στο 39ο Γυμνάσιο / Λύκειο Αθηνών- Καταγγελία της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας. Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι καθηγητές.

Το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα του 39ου Γυμνασίου / Λυκείου Αθηνών και την αδιαφορία και κοροϊδία του Δήμου Αθηναίων καταγγέλλει η Γ ΕΛΜΕ Αθήνας σε κείμενο που έστειλε στο alfavita.gr.

Οι κίνδυνοι κατάρρευσης είναι σοβαροί ακόμη και για την απώλεια ανθρώπινων ζωών, λένε οι καθηγητές της περιοχής.

ADVERTISING

Διαβάστε την καταγγελία της Γ ΕΛΜΕ Αθήνας:

Κατάπληξη και αλγεινή εντύπωση μας έχει προκαλέσει η αδιαφορία και κοροϊδία του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση του κτιριακού προβλήματος των 39ου Γυμνασίου και 39ουΓενικού Λυκείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, μέρος του μπαζώματος της ΒΔ πλευράς του κτιρίου έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος της κατάρρευσης της αίθουσας τεχνολογίας και των τουαλετών του Γυμνασίου που βρίσκονται πάνω από αυτήν. Η κατάσταση αυτή είναι ολοφάνερο ότι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους όχι μόνο για την ασφάλεια των μαθητών και των συναδέλφων μας, αλλά και για την απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών.

Ήδη από το 2015 και επανειλημμένως μέχρι σήμερα οι Διευθυντές, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, οι Σύλλογοι Γονέων, η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, η ΔΔΕ Α΄ Αθήνας έχουν επισημάνει το πρόβλημα και έχουν καλέσει το Δήμο Αθηναίων να προβεί στις επιβεβλημένες ενέργειες για την επισκευή του.

Παρ΄ όλ΄ αυτά, ο Δήμος, ενώ έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και έχει δεσμευτεί ότι ήδη από το 2017 η περίπτωση θα εντασσόταν σε σχέδιο μελέτης και επισκευής, δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως!

Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την ανευθυνότητα του Δήμου Αθηναίων που δεν υπολογίζει τον κίνδυνο απώλειας ανθρώπινων ζωών. Η Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καταδικάζει την αδιαφορία του Δήμου Αθηναίων και καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν άμεσα του θέματος. Όχι άλλα λόγια, απαιτούμε έργα ΤΩΡΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ALFAVITA.GR

Πάρε τη μέγιστη μοριοδότηση για να προσληφθείς ως αναπληρωτής

48 Διευθυντές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας: Σε τραγικό αδιέξοδο τα Σχολεία

Ημερίδα: Εισαγωγή στη Μουσικοκινητική αγωγή με βάση το σύστημα του Carl Orff

SHARE:

24Media Network