Το Athens Τech College υποστηρικτής στο 3ο Συνέδριο Τεχνολογίας της Ναυτεμπορικής

Το Athens Τech College υποστηρικτής στο 3ο Συνέδριο Τεχνολογίας της Ναυτεμπορικής

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Athens Tech, το πρώτο τεχνολογικό ίδρυμα στην Ελλάδα, με παρουσία στον συνεδριακό χώρο.

Το Athen Tech College συμμετείχε στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα “ Τεχνητή Νοημοσύνη: Ευλογία ή Απειλή;” την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel Athens, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Athens Tech να στηρίζει μεγάλες τεχνολογικές εκδηλώσεις.

Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχε ο Ακαδημαικός Διευθυντης του Athens Tech, Δρ. Γιάννης Νικολακόπουλος, στο πανελ “Τα δεδομένα είναι εδώ και αξίζουν πολλά”,  είχε στόχο να ενημερώσει για τις απίστευτες δυνατότητες, τις λύσεις και τα εργαλεία που θα έχουμε στη διάθεσή μας στο εγγύς μέλλον, να παρουσιάσει επιλεγμένες εντυπωσιακές εφαρμογές, και να προσφέρει άφθονη «τροφή για σκέψη» σε κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με την επόμενη ημέρα που υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Athens Tech, το πρώτο τεχνολογικό ίδρυμα στην Ελλάδα, με παρουσία στον συνεδριακό χώρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα